Domaine du Bonsoy

 

Dit domein ligt vlak aan de Maas, ten zuiden van Dinant en vlak bij Hastière (± 3 km) ( nr 10 op het plan).

 

Het is geen exclusief verhuurdomein zoals de meeste. De meeste bungalows zijn eigendom van privé-personen. Sommigen verhuren ook hun bungalow. U huurt dus van een privé-persoon. Het domein richt zich tot mensen die houden van rust, wandelen en de natuur.

 

Midden in het domein is een visvijver en een mooie taverne (juli - augustus). Vlak aan de Maas is een openluchtzwembad met strand, zonneweide en terras met bar (juli - augustus). Aanpalend een speeltuin, minigolf, pit-pat, speelweide en tennisvelden. Op het domein is er ook een kleine superette waar zowat alles te koop is wat u dagelijks kunt nodig hebben, onder andere elke morgen vers brood, pistolets, stokbrood e.d. Er is ook een wandelkaart te koop waarop een twintigtal wandelingen staan aangeduid, de meeste door de bossen (zonder auto's).

 

Het domein ligt midden in het toeristisch gebied van de Maasstreek. Het is een groot bos van ± 70 ha op de helling van de Maasvallei. Mijn bungalow ligt vrij hoog op de helling zodat u een mooi uitzicht hebt over de Maasvallei. Hij is voorzien voor max. 6 personen. Daar hij op een helling is gebouwd zijn er drie niveauverschillen. U komt binnen op het middelste niveau. Dit is de zithoek met open haard en kleurentelevisie. Het tweede deel van de bungalow ligt al lager en is opgedeeld in twee niveaus. Beneden is de eethoek met een groot raam met uitzicht over de Maasvallei. Aanpalend een open keuken met ijskast, elektrisch kookfornuis met oven, wasbak met koud en warm water. Boven is er een kleine slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, badkamer met ligbad en wasbak, warm en koud water. Afgesloten op de overloop nog apart een wc. In de zitruimte staan twee canapé's. Onder de kussens zit in elk één eenpersoonsbed. In de eetruimte staat een kast met een tweepersoons opklapbed. De verwarming is drieledig. Hoofdverwarming is een accumulator (op nachttarief). Bijkomend nog drie elektrische convectoren plus open haard.

 

Prijzen:

 

Buiten seizoen: weekend       100 €

                       midweek       100 €

                       week            150 €

 

Krokusvakantie:                  300 €

Paasvakantie:                      200 € /week

Hemelvaart:                         150 €

Pinksteren:                           150 €

Juli - augustus:                     375 € /week

Herfstvakantie:                    300 €

Kerst - nieuwjaar:               420 € /week

 

 

 

André Vermeersch - Tel. +32 (0)3.238.95.70

(Antwerpen)